7.04.2020 г., 22:06 ч.

Евро Хайку 

  Поезия » Източни форми
848 0 0

 

 

 

          НАСТОЯЩЕ

 

 

Пролет, като зима.

Полет? Догодина.

Муза? В карантина...

 

 

 

         БЪДЕЩЕ

 

 

Улици празни, град опустял.

Шлемове, маски, беззвучен роял.

Избраници мазни, благ генерал...

© Димитър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??