8.01.2009 г., 17:20 ч.

Ездата 

  Поезия
745 0 28
                 Ездата

На чувствата ми волния ездач,
забиваше със ярост стремената
и галопираше през пурпурния здрач
в нестихващата лудост на телата...

На чувствата ми волния ездач,
осъмваше във всяка моя чакра
и обуздано-преродена бях!...
Ездача и юздата. На душата му.

© Таня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??