13.05.2006 г., 21:09 ч.

Езикова Гимназия любима 

  Поезия
845 0 3
За моето Любимо училище -
Езикова гимназия "Пейо Яворов"
град Силистра

Може би училище обикновено
като всички други в града
Но за нас то е безценно
и най-прекрасно на света!
Тук учителите са незаменими,
макар да не пишат само шестици.
Умни, щури и непоправими
сме всички ученици.
Всеки ден стават купони,
ангажименти други се отлагат.
Но дойде ли време за контролни
всичко живо над уроците заляга.
Когато дойдохме бяхме деца,
но ето, че сега сме големи.
Заедно гонехме всяка мечта
и разрешавахме всички проблеми.
Но дойде ден да се разделим
и по бузите ни капят сълзи.
Ала трябва да си замълчим
и да затворим примирено очи.
Езикова гимназия любима,
не бихме могли да те забравим.
За нас ти си неповторима
и ние никога не ще те изоставим!

© Хриси Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??