17.12.2018 г., 7:49 ч.

Езикът ми... 

  Поезия
251 0 3

EЗИКЪТ МИ
ги обича.
Прави си с тях 
каквото си иска.
Държи ги между 
устните ми, когато 
са най-сладки.
Взривява ги
в самия им край.
Понякога ги преглъща
да узреят семената им.
Проникват в съня ми.
Бодат ми небцето.
Будят се удивителни,
нетърпеливи,
среднощно-мастилени.
Пада си страшно
езикът ми по думите...

 

© Миглена Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??