2.04.2020 г., 16:47 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
1331 7 6

Дрехите,
които не облякохме.
Думите, 
които си спестихме.
Песните,  
които не изпяхме.
Грешките,  
които не простихме.
Устните, 
които не целунахме...
Книгите,  
потънали във прах.
Нощите, 
в които не сънувахме,
вкопчени 
в един измислен страх.
Всичките пътеки
неотъпкани
и мечти,
потънали в мъгла...
Детските усмивки,
днес помръкнали 
върху
уморените лица...

 

Вярваш ли, че още не е късно
всичко в този миг да промениш?
Давам ти зрънце Любов възкръснала.
Ти реши какво ще посадиш.

 

Павлина Соколова

© Павлина Соколова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??