11.03.2011 г., 20:21 ч.

... 

  Поезия » Любовна
411 0 0

Не искам да повярвам, че те няма.
Не мога да приема, че допуснах да си тръгнеш ти.
И как душата си отново да измамя,
че този път по-малко ще боли.

И взирам се във спомени, картини – 
тъй близки и далечни, рисувам ги с очи.
Усещам, че и въздухът души ме.
Лъжа себе си, света ми, че ще се завърнеш ти.

Сърцето се бунтува и отрича
и гасне бавно, застинало в немощ.
И всичко в мен, способно да обича,
безвъзвратно си отива, погребано в онази нощ.

© Златина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??