8.03.2022 г., 12:25 ч.

  Поезия » Любовна
297 1 1

Не те обичам днес, а всеки ден.

Където и да си, не те забравям.

Последната целувка още пари в мен

и всяка нощ в съня си я повтарям.

 

За спомените, заедно създавани,

за клетвите на обич в някой парк,

за нашите моменти на отдаване

живея, като откачен глупак.

 

Годините превръщат се във минало,

а мислите ми залиняват в плен

на любовта, която с теб сме имали.

Не те обичам днес, а всеки ден!

© Венелин Недялков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??