24.11.2009 г., 0:35 ч.

  Поезия » Бели стихове
488 0 0

Искам те.

... но не така. А иначе.

Целия Ти.

С всичките ти странности.

С целия ти мрак.

С цялата ти нежност.

С цялата ти страст.

И с онзи копнеж по неизбежното.

И с цялата безбрежност на душата ти.

С всичките падения

и с всичките ти рани.

Със цялата ти болка

и с цялата ти радост -

мога да го понеса... защото те обичам.

А ти ще можеш ли... ?

© Деница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??