22.04.2009 г., 17:46 ч.

* * * 

  Поезия » Хумористична
759 0 0

Тръгвам аз през гората
и не си чувствам краката,
седнах да си почина,
а към мен идват трима,
предлагат ми те храна,
била вкусна тя.
Купих аз две парчета,
две вкусни лукумчета.
Изядох ги  завчас
и хукнах към нас.
Нещо ме напъна,
отвътре ме огъна.
Почнах да изпускам пара

и видях някаква кошара.
Влязох вътре там
и излязох след час,
и си викам наум -
повече никакъв локум.

© Петър Маринов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??