30.10.2009 г., 23:44 ч.

* * * 

  Поезия
391 0 1

Колко ми трябва да бъда щастлива?

Нежна усмивка и твойте ръце,

ставам усмихната, весела, дива,

щом в миг усетя твойто сърце.

Колко ми трябва, за да живея?

Само ти, само твоята нежна любов,

искам до края аз да успея

да следвам на сърцето любовния зов.

Колко ми трябва, само аз зная,

ненужни за мен са всички пари,

само че искам на теб да ухая,

вечно, завинаги ти разбери!

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??