11.08.2023 г., 8:16 ч.

Файнъл каунтдаун 

  Поезия
265 1 0

Прилепите заспаха  сенките не мърдат

питието ми е безразлично

цигарата безвкусна

 

Приятелю в света остави ме жив

а ти не знам къде си

понякога се сещам за теб

не ми се сърди

 

Остави няк'ви интереси

бълнуват, както бирата ни на покрива до обяд

на тоя готин строителен обект

в шест и нещо посрещахме изгрева ..довърши таа рима, както казват днес - брат

 

НашиФки, рокерии и безброй глупости направени

малки дяволии

прост стих от скромни думи скрит зад безброй дела,слова и притчи наши

баровете знаят и мълчат някои полицаи

б.аси що те Взе в началото на купона

 

Сега трудно ставам в 6 след запой

гадно ми е след гаден нощен диалог

рядко весел съм, ми не е от годините

малко останахме след , като замина си ти

 

питието ми е безвкусно

цигарата по-гадна

мисълта за тебе, братко само връща щастието ми кратко

към шибания готин свят!

 

 

   (за Геш! Р.И.П.) \n/

© Stew Carrey Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??