Прилепите заспаха сенките не мърдат
питието ми е безразлично
цигарата безвкусна
Приятелю в света остави ме жив
а ти не знам къде си
понякога се сещам за теб
не ми се сърди
Остави няк'ви интереси
бълнуват, както бирата ни на покрива до обяд
на тоя готин строителен обект
в шест и нещо посрещахме изгрева ..довърши таа рима, както казват днес - брат
НашиФки, рокерии и безброй глупости направени
малки дяволии
прост стих от скромни думи скрит зад безброй дела,слова и притчи наши
баровете знаят и мълчат някои полицаи
б.аси що те Взе в началото на купона
Сега трудно ставам в 6 след запой
гадно ми е след гаден нощен диалог
рядко весел съм, ми не е от годините
малко останахме след , като замина си ти
питието ми е безвкусно
цигарата по-гадна
мисълта за тебе, братко само връща щастието ми кратко
към шибания готин свят!
(за Геш! Р.И.П.) \n/
© Stew Carrey All rights reserved.