Измислена любов. Нереални лъжи.
Изгубен живот сред несбъднати мечти.
Неизказани думи, таен копнеж.
Любовта ни догаря като угасваща свещ.
Напразни надежди за един нов живот.
Сърцето е неизползван имот.
Фалшиви усмивки, изкуствен смях.
Неизплакани сълзи, пропити със страх.
Живот като сън, пропилян шанс.
Разбито сърце, неизживян романс.
Надежди без смисъл, наранена душа.
С една тъжна мисъл започва деня.
Животът ми е нечестен мач.
В него не мога да бъда играч.
Един истински изход има от тази фалшива игра.
Истинска е единствено и само смъртта.
© Или Дадарова Всички права запазени