26.12.2012 г., 20:01 ч.

Фалш 

  Поезия » Любовна
525 0 0

Аз съм смирена, нежна, добра,
но щом те видя, умирам да те доближа,
да усетя пръстите ти, шарещи по моите рамена,
дъха ти в моята коса,
ти будиш в мен жена,
готова на невъзможни неща,
за да ти осигури любов и топлина.
Щом моята усмивка до твоята приближа,
изпитвам желание да те покоря
и да разбера каква е с теб любовта,
но сдържам всичко това
и съм фалшива - кротка, мила душа.

© Любомира Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??