Dec 26, 2012, 8:01 PM

Фалш 

  Poetry » Love
524 0 0

Аз съм смирена, нежна, добра,
но щом те видя, умирам да те доближа,
да усетя пръстите ти, шарещи по моите рамена,
дъха ти в моята коса,
ти будиш в мен жена,
готова на невъзможни неща,
за да ти осигури любов и топлина.
Щом моята усмивка до твоята приближа,
изпитвам желание да те покоря
и да разбера каква е с теб любовта,
но сдържам всичко това
и съм фалшива - кротка, мила душа.

© Любомира Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??