20.06.2007 г., 23:56 ч.

Фалш 

  Поезия
654 0 6
 

Ах, колко много изискани хора!

Колко приятни и хубави дами.

Но защо не ги чувам когато говорят,

а усещам само дъха им?

И защо ли, когато разтворят,

свойте сладки, намазани устни,

тез хора красиви, достойни

ме изпълват с погнуса.

© Калоян Бинев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??