16.09.2008 г., 23:22 ч.

Фалшивият Рай 

  Поезия » Друга
560 0 1
С дупка в сърцето
Аз бродя си през мрака
Лутам се спокойно
Съдбата си не чакам

Приятелите стари
Изцедиха ме до край
В собствени лъжи
Основаха своя Рай

Душата ми проклета
Изгни и тя самичка
Оставена горката
Да чака Райска птичка

© Дели Статева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??