14.06.2009 г., 20:07 ч.

Фантагиро и Тарабас 

  Поезия » Друга
986 0 0

Дали целувката ще бъде „Невъзможна”,

каквато е между Фантагиро и Тарабас?

Дали когато устните до моите докоснеш,

ще се превърнеш в звяр?

 

Дали ще се наложи във вериги да те оковавам,

за да усетиш моя плам?

Дали ще трябва магии черни да развалям,

за да избухне в нас пожар?

 

Дали когато във очите ти погледна,

звяра в теб ще укротя?

Дали с целувките си ще успея

любовта отново в теб да съживя?

© Антония Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??