24.12.2009 г., 10:46 ч.

Фантазия 

  Поезия » Любовна
708 0 3

Може би просто си сън,

просто копнеж, просто желание свято.

Може би аз те измислям

в безумен мираж,

може би вярвам си сляпо

в лъжата. В тази заблуда,

че може реалност да си,

че протегна ли длан в гневна подлуда,

ще усетя допира ти. На устните

и ръцете, които приканват

така влудяващо нежно,

безумно красиво -

жалко единствено, че тази фантазия

след всяка нощ си отива.

© Стефани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??