2.08.2008 г., 22:24 ч.

Фаталната жена 

  Поезия » Еротична
884 0 2

И тази нощ ли спиш с отворени очи?

Какво в душата ти отново ти тежи?

Нали до теб лежи жена.

Не е ли истинска? Не е ли хубава?

Аз зная, търсиш ти фаталната жена,

която да пламти с пожара на страстта.

Гаси цигарата сега и затвори очи, защото идвам аз.

Не се замайвай от парфюма - той побеждава слаби мъже.

В теб усещам силното сърце.

Не опитвай мен да взривиш -

аз съм фаталната жена!

Лягай в моя плен и запомни -

отгоре ще съм аз!

Ще те облее пот - ще я изпия аз!

Останеш ли без дъх - ще ти налея пак!

Щом искаш истинска жена -

бъди готов и знай, че дълга е нощта.

Когато слънцето изгрее, ще имаш само спомена.

Не ме търси - аз съм ничия!...

© Гергана Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много добър въпрос!Много уместен!Точен!На който отговорът следва да е положителен!
  • Дали сме толкова ничии тези, които се определяме като фатални, или просто отчаяно търсим някой, който да успее да ни притежава?
Предложения
: ??:??