И тази нощ ли спиш с отворени очи?
Какво в душата ти отново ти тежи?
Нали до теб лежи жена.
Не е ли истинска? Не е ли хубава?
Аз зная, търсиш ти фаталната жена,
която да пламти с пожара на страстта.
Гаси цигарата сега и затвори очи, защото идвам аз.
Не се замайвай от парфюма - той побеждава слаби мъже.
В теб усещам силното сърце.
Не опитвай мен да взривиш -
аз съм фаталната жена!
Лягай в моя плен и запомни -
отгоре ще съм аз!
Ще те облее пот - ще я изпия аз!
Останеш ли без дъх - ще ти налея пак!
Щом искаш истинска жена -
бъди готов и знай, че дълга е нощта.
Когато слънцето изгрее, ще имаш само спомена.
Не ме търси - аз съм ничия!...
© Гергана Георгиева All rights reserved.