13.02.2009 г., 7:11 ч.

Фатално 

  Поезия » Любовна
890 0 32

За теб докрай разтворих

сърцето - стрък ухаещ.

На айсберг се престори -

навярно се изплаши...

 

Горях на бавна клада

и мятах се в безумство...

С усилие сподавях

изригналите чувства.

 

Сега съм по-студена

от камъка насреща.

Но нещо в мене стене

отново да те срещна...

 

 

 

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??