29.04.2008 г., 11:01 ч.

*** 

  Поезия » Философска
536 0 4

***

Душата ми самотна се скита -

жадна за истинска обич...

Душата изстрадала вика -

без обич не може...

Душата ми иска да дава

обич на всички в света...

На нея й стига да получава

единствено лъч топлинка...

Болка и удари тя получава...

И няма лъч светлинка...

Но въпреки всичко - ще продължава

ОБИЧ да дава на всички в света!...

..............................................................

Моята чиста, мила душа!...

© Райна Недялкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??