29 abr 2008, 11:01

*** 

  Poesía » Filosófica
537 0 4

***

Душата ми самотна се скита -

жадна за истинска обич...

Душата изстрадала вика -

без обич не може...

Душата ми иска да дава

обич на всички в света...

На нея й стига да получава

единствено лъч топлинка...

Болка и удари тя получава...

И няма лъч светлинка...

Но въпреки всичко - ще продължава

ОБИЧ да дава на всички в света!...

..............................................................

Моята чиста, мила душа!...

© Райна Недялкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??