6.06.2018 г., 1:36 ч.

************ 

  Поезия
385 0 1

 

Прокоба съпътства моя ден.

Всеки миг някой бяга от мен.

Друг сочи ме с пръст,

плюе ме без свян.

 

Приятел от мен се отрича,

гони ме със своето мълчание.

Сякаш от зараза се пази

а е толкова далеч.

 

Всеки гвоздей забит в моето сърце.,

с цел, превръщаме в непотребна вещ.

Под това небе, пропито от злоба,

приятелят превръща се във враг.

 

Стена издига между нас,

гради интрига след интрига.

Симулира и без страх от бога,

превръща приятелството ни във  фарс.

 

Момчето продължава своята игра,

избрал за спътник в живота голямата лъжа.

Часовникът на стената тихо отброява

нерадостния път до  ада.

 

Чувствам се  ненужна.
Светът с мен не свършва зная.

Но Господи не ме оставяй да сгреша.,

научиме да живея пак.

 

Днес смирено пак те славя,

искам твоята благословия.

Моля те прости ми

и от собствен грях пази ме.

© С. П. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??