26.12.2023 г., 9:10 ч.

***** 

  Поезия » Друга
106 2 1

 

*****

 

Тя няма да дойде на гости,
ще изхвърли и златна покана...
Като тих полумесец пред теб е,
но очите не виждат...
( Къде е ?!)
Тя пристан от вяра е вечен
и смелост, и сила, и рана.
Земя и небе. Прикована
свещица живот е в олтара.
Като стръв търпеливо те чака.
Любовта!!!
Да се хванеш за нея...
Ако те лъжат очите ,
сърцето си питай...
( Къде е?! )

 







 

 

 

© El Sense Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хареса ми! Честита Коледа!
Предложения
: ??:??