29.10.2007 г., 13:00 ч.

Фейско 

  Поезия » Друга
719 0 8
Защо отхвърляте това, което не разбирате?
Аз искам просто да летя, защо ме спирате?
Тясна е за мен Земята. Сбогом, тръгвам към Луната!
С разперени криле политам - от всичко искам да опитам.
Бягам от земята-ад. Тъжна съм на този свят.

Аз съм фея, в небето летя,
с венец от ароматни цветя.
Живота с изгрева откривам.
Вечер, с залеза се сливам.
Нося се  със светлината,
отразявам се в луната
и се връщам обратно с нейните лъчи,
за да радвам вашите очи.
За да дарявам наслада живея.
Във простора безкраен се рея.
Не вирея сред блокове сиви,
търся земи по-красиви
и красотата на света
откривам в малките неща.

    Хора, нека ви спася!
Дайте ми да променя
този свят опорочен!
Защо се плашите от мен
и дори от вас самите?
Защо не вярвате в мечтите?
Аз ви нося добротата,
не заключвайте сърцата.

Не отхвърляйте това, което не разбирате!
Аз искам просто да летя, защо ме спирате?

© Нати Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??