14.03.2020 г., 20:09 ч.

Феникс 

  Поезия » Философска, Свободен стих
804 0 0

Гняв и желание за мъст,

се надигат в мен.

Огънят започна да ме изгаря,

душата ми да се лута и мая.

 

Исках да унищожа 

всяка болка,

всеки спомен лош,

всяка тъга,

тогава започнах да се руша.

 

Изведнъж станах аз на пепел

      и умрях,

но тогава се завърнах със замах.

Като птица преродена

      Феникс,

по-силна, смела и променена,

която не ще бъде сломена.

 

© К. И. Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??