Mar 14, 2020, 8:09 PM

Феникс 

  Poetry » Phylosophy, Free verse
898 0 0

Гняв и желание за мъст,

се надигат в мен.

Огънят започна да ме изгаря,

душата ми да се лута и мая.

 

Исках да унищожа 

всяка болка,

всеки спомен лош,

всяка тъга,

тогава започнах да се руша.

 

Изведнъж станах аз на пепел

      и умрях,

но тогава се завърнах със замах.

Като птица преродена

      Феникс,

по-силна, смела и променена,

която не ще бъде сломена.

 

© К. И. Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??