12.02.2013 г., 12:36 ч.  

Феромонна зависимост 

  Поезия » Еротична
1044 0 9

---


Уж във вярна посока отпраших,
а ме връщат два мига желание.
Две червени целувки по чашите
се опитват в капан да ме хванат.

Феромони лудяха през ноктите
и настръхваше ирис в окото ми.
Ти надушваше страстните ноти
с влажна жажда за теб по бельото.
От ръцете ми сенки пълзяха
по бедрата ти в танц пантомимен
и под гола сапунена стряха
се прегръщахме шумно-сублимни...
Чувах плътната бяла стерилност
как в телата ни диво клокочи.
Със стрелата си — с грях изобилна
и Амур побеждаваш по точност.
Днес покоят ми — пухен и дрезгав,
пази мирис на мъжка възбуда.


Част от мен в твойте пори загнездих —
да напомня за мене на другите!

 

---

© Станислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??