4.02.2009 г., 13:59 ч.

Февруари е бременен 

  Поезия » Хумористична
797 0 26
 

                   Февруари  е бременен.

                   С пролет.

                   В началото.

                   Още не знае.

                   Но чувства симптомите.

                   Топли вълни.

                   Пресни локви по тялото.

                   После студ на кутийки.

                   От зимата спомен.

                   Настроения странни.

                   Но нещо в зачатък

                   си расте

                   и живее,

                   и чака си времето.

                   Може би затова

                   Февруари е кратък.

                   Да не ни подлуди

                   тази негова бременност.

                  

                        

                       

© Валентина Шейтанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??