6.02.2009 г., 8:53 ч.

Февруарска нощ 

  Поезия » Пейзажна
977 0 27

Падат облаци оловни,

вятър реже като нож.

Настроение дъждовно

сее февруарска нощ...

 

Вечер няма ги звездите,

тъмно е като във рог.

Лунен лъч самотен скита -

търси към земята брод...

 

Сънищата ми рисуват

цвят по цвят дъги без край.

И до болка пак жадувам

свежи пролетни утра...

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??