20.05.2008 г., 20:14 ч.

Фея 

  Поезия » Любовна
550 0 2
Фея приказна съм аз и летя
към теб във тишината,
обляна от ангелски прашец,
идвам тебе да поръся.

С очи омайни гледам аз,
с усмивка чародейна,
с огнени коси от вятър разпилени,
с крилца нежни кат коприна.

Погледнах те и плеснах със ръце,
завъртях вълшебната си пръчка.
Слънце засия със златни пръски,
и усмихна се небето лъчезарно, синьо.

Мигом всичко разцъфтя,
чуден аромат наоколо разнесе се.
Поръсих те със звезден аз прашец
и отлетях в базкрая чуден.

В сърцето нежен трепет затуптя,
душата ти красива щастие обгърна.
Съдбата те дари да срещнеш Любовта,
тъй неочаквана, красива, чиста, дива.

© Ин Вел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??