15.03.2006 г., 12:18 ч.

Фея 

  Поезия
909 0 2
                                        ФЕЯ

                         Безмълвен ангел в бяла симфония,
                         устни зовящи в страстна хармония..
                         Очите искрящи звездите събират-
                         преливат от багри в сърце ми се спират..

                         Косите прекрасни водопад ги разлива,
                         ръцете ти нежни- феерична коприна..
                         Танцувай в съня ми малка фею красива!
                         Ще нарисувам за теб вълшебна картина..

© Стен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??