Mar 15, 2006, 12:18 PM

Фея 

  Poetry
935 0 2
                                        ФЕЯ

                         Безмълвен ангел в бяла симфония,
                         устни зовящи в страстна хармония..
                         Очите искрящи звездите събират-
                         преливат от багри в сърце ми се спират..

                         Косите прекрасни водопад ги разлива,
                         ръцете ти нежни- феерична коприна..
                         Танцувай в съня ми малка фею красива!
                         Ще нарисувам за теб вълшебна картина..

© Стен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??