7.11.2007 г., 22:37 ч.

филм 

  Поезия » Друга
665 0 0
на с.

защо си толкова хубав
и защо аз толкова грозен
имаш ли оправдание за нас
двамата

имаш ли

въобще кой е големият
сценарист на филма в който
живеем не може ли да му
взема автограф
бих искал да го питам
толкова много неща

междувременно
две преки
по-надолу
всичко
е
потопено
погълнато
и
отмито
от
ноември
но тук
на моята суха улица
мислите ми са
хапчета аспирин
разтворени в чаша
мляко

защо мляко
и
защо си хубав
защо съм грозен
и
защо ноември ни убива
така жестоко

много просто
такъв е сценарият

какъв сценарий
на филма в който живеем

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??