6.07.2011 г., 22:14 ч.

Фило-логично обяснение в любов 

  Поезия » Любовна
638 0 4

Филолог съм -

словото обичам.

Затова бих искал, мила -

макар че не е поетично -

да ти се обясня

фило-логично:

Как искам да те прочета -

от А до Я!...

Да те изям с кориците!...

Да те мечтая,

както романтиците!...

Запомни ми, моля те,

... паролата! -

Бих искал

в тебе да се... логна...

И да те обичам аз,

докато изнемогна!...

 

Марин Тачков

13 юни 2011 г.

© Марин Тачков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??