Философа и Любовта
Мъдрецът някога бе казал
сам истината за света:
„...Не можеш никога да влезеш
два пъти в една река!...”
Не можеш два пъти да любиш,
ни даже двойно да умреш,
не може два пъти да губиш
и нищо да не разбереш.
... А днес, когато те желая
в подножието на Страстта,
че невъзможно е, го зная,
но все пак вярвам в Любовта...
Коста Качев
© Коста Качев Всички права запазени
Халесах, Докторе!Поздрави!!