21.10.2008 г., 11:43 ч.

Фламенко 

  Поезия » Любовна
506 0 7

... нощта се умълча

и мисли слепи

в тъмнината креят...

камина запалих,

затворих кръга,

лепнат устните от сладост -

фламенко

за теб танцувам -

пламъци близват

закопнели бедра...

рижа лисица

кръжи

с развята опашка -

кисело е гроздето

и мнима сладост е кръгът...

© Дима Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??