28.06.2018 г., 23:06 ч.

Флирт 

  Поезия
241 1 2

Усмихваш се. 
Флиртуваш с ума ми
и аз... току прибягам
да си оправя грима. 
Да напудря носа си.
Да се докарам. 
Да ме харесаш... 
Защото
ти ме познаваш. 
Събуваш очите си
от предразсъдъци 
и навлизаш в душата ми гола. 
И си у дома си. 
Знаеш точните места 
на всички предмети:
на чупливата ми крехкост, 
на недодяланата ми гордост, 
на смешните ми пируети, 
на изригващата ми емоция, 
на отчайващото ми търпение... 
И ти си господар на всичко! 
На утробата ми - 
като черна дупка, 
дето се стреми да те погълне жив, 
да те засмуче цял...
Не ме е срам от голотата ми. 
Чистоплътна съм. 
Не ми устоявай!!!

© Миглена Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??