8.12.2010 г., 22:11 ч.

Флирт на нощ 

  Поезия » Любовна
1020 0 27

Отново пи за нея. Щорите са прашни.

Утайка винена в мъгливите очи кърви.

Ти жив си още и реално няма страшно.

От днес е твърде вероятно да ти провърви.

 

Минава шест и слънцето краде минути.

А тя подпалва бързо дрезгавия алт:

„Ще дойда скоро...Даже може още утре.”

Пред теб отново паметливият асфалт

 

разказва притчи... Или даже репортажи

за тази хватка на перфектните бедра,

с която Тя те обезсилва. И я мразиш,

защото твърде скъпа е за тебе. И сега

 

и пепелникът ти продава смърт насипно.

И нещо в черно, виждаш, ти пресича път.

Нощта е луда. И от флиртове пресипнала.

Подлъга те със жартиера си. И ти си луд.

 

© Елена Биларева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??