21.05.2007 г., 12:39 ч.

Фолклорно 

  Поезия
616 0 3
 

                                                      "Ех, Йовано, Йованке - яз те дома чекам

                                                        Дома да ми додеш..."                     




А яз те тебе чекам да ми додеш

кога сърце зажали мое рамо,

че самодивска билка късно фаща

ма мъчно се лекуват раните...

А яз те тебе чекам да ми додеш

кога сърце не сака други,

кога по мене вехнеш,

а се чудиш каква те черна болест фанала...

А яз те тебе чекам да ми додеш

кога залюбя друго либе,

кога сърце към теб изстине...

Ей те тогаз те чекам...

                                       Да ми додеш!!!!

© Вени Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??