"Ех, Йовано, Йованке - яз те дома чекам
Дома да ми додеш..."
А яз те тебе чекам да ми додеш
кога сърце зажали мое рамо,
че самодивска билка късно фаща
ма мъчно се лекуват раните...
А яз те тебе чекам да ми додеш
кога сърце не сака други,
кога по мене вехнеш,
а се чудиш каква те черна болест фанала...
А яз те тебе чекам да ми додеш
кога залюбя друго либе,
кога сърце към теб изстине...
Ей те тогаз те чекам...
Да ми додеш!!!!
© Вени Николова All rights reserved.