4.10.2007 г., 16:14 ч.

Форма на протест 

  Поезия
475 0 5

ФОРМА НА ПРОТЕСТ


Бият се мислите в главата

коя да мине най-отпред,

но без да спазват правилата.

Това е форма на протест!


Дори когато от душата

се излее снажен текст

- въздигайки се в небесата,

и това е форма на протест.


Роб станах на изящната словесност

и си нижа ред след ред,

без да търся слава и известност.

Това е моята форма на протест!

© Бина Влади Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??