3.07.2011 г., 18:24 ч.

Фотомодел 

  Поезия » За деца
980 0 21

 

                                                   По снимката на зинка (Зина Чаушева)

                                  http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=252912

 

На зелено листенце –

виж – кацна калинка,

пристегна палтенце –

готова за снимка!

 

Точици си лакира,

крилцата разгръща,

щастливо позира –

красавица съща!

 

И новото фото

в албумчето слага,

ще го пази, защото

конкурс тук се стяга!

 

 

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??