14.05.2008 г., 23:56 ч.

Funeral of heart 

  Поезия » Любовна
524 0 0
Желанието в мен промъква се
като мъгла над пустата земя.
Сърцето мое е объркано,
страхува се и моята душа...
Умът крещи, сърцето плаче,
настъпва пак нощта,
единствен гарван над гроба ти грачи
и чака да дойде смъртта.
Лунна светлина по меката пръст,
облечена в черна самота
пристъпвам към тъмния каменен кръст,
а душата раздира я празнота...

© Еллора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??