4.12.2019 г., 22:17 ч.

фунийка в окото 

  Поезия » Любовна
607 0 1

фунийка в окото

глухарче в ухото

владея супер нови супер сили

и те виждам, и не те

и те чувам, и не те

нося те

като в палеца тресчица 

от която 

сто години ще будувам 

без да мога да сънувам

теб

© Малката Мис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??