12.03.2012 г., 10:54 ч.

Футбол 

  Поезия » Оди и поеми
764 0 0

Понякога не ме разбират,

не могат да го приемат.

Защото обичам футбола,

това е дар от Бога.

 

За мен не е просто развлечение,

не е нещо без значение.

Не гледам футбол, за да мине време,

за някои това е бреме.

 

Футболът за мен е страст,

той е начин на живот.

Не може да се опише с думи,

магията на този спорт.

 

Трябва да се насладим

на усета незаменим.

Това е велика игра,

защото е дар от Бога.

 

© Ахмед Ахмед Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??