3.07.2010 г., 16:56 ч.

Футболни емоции... като за световно! 

  Поезия » Хумористична
592 0 1

В очакване сме

Джабулани да премине голлинията,

докосната от златния му ляв крак.

Знаем, че

той е с десет вувузелски сили по-бърз

и може да избухне.

На тениската му го пише.

Целият стадион подскача.

Закуми от радост плаче.

Вратарят не се признава за играч!

А съдията (Биг Брадър)

никога не вижда всичко.

И ето, топката

се удря във крака му

и това е ГОООЛ...

О, не! Всъщност е облечен...

Но пък накрая всички пеят...

"Гив ми фрийдъм,

гив ми файър..."

© Сюзън Смърт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??