Jul 3, 2010, 4:56 PM

Футболни емоции... като за световно! 

  Poetry » Humour
598 0 1

В очакване сме

Джабулани да премине голлинията,

докосната от златния му ляв крак.

Знаем, че

той е с десет вувузелски сили по-бърз

и може да избухне.

На тениската му го пише.

Целият стадион подскача.

Закуми от радост плаче.

Вратарят не се признава за играч!

А съдията (Биг Брадър)

никога не вижда всичко.

И ето, топката

се удря във крака му

и това е ГОООЛ...

О, не! Всъщност е облечен...

Но пък накрая всички пеят...

"Гив ми фрийдъм,

гив ми файър..."

© Сюзън Смърт All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??